به گزارش خبرگزاری مهر، کوروش صادقی بیان داشت: بیشترین میزان سطح زیرکشت با بیش از 11 هزار هکتار به شهرستان حاجی آباد اختصاص دارد و رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس، میناب و بندرلنگه نیز از عمده نقاط دیگری است که سالانه گندم در آنها کشت می شود.
به گفته صادقی، عملکرد تولید در هر هکتار به طور متوسط 4.2 تن است که پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت 52 تا 55 هزار تن محصول برداشت شود.
وی اظهارداشت: مبارزه به موقع با آفات و علفهای هرز، کاشت در تقویم زراعی استان و استفاده از کودهای ریز مغذی و بیولوژیک و زیستی از جمله راههای موثری است که کشاورزان با استفاده از آن می توانند گندم مرغوبی را تولید کنند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه بیان داشت: برای آموزش و ترغیب کشاورزان به تولید گندم مرغوب و با کیفیت، اجرای کارگاههای آموزشی در زمینههای مختلف بهزراعی در سطح روستاها، احداث مزارع الگویی در خصوص استفاده از کودهای ریزمغذی و بیولوژیک و مقایسه ارقام، در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.
فصل کشت گندم از اواسط مهر تا نیمه دوم آذرماه و زمان برداشت این محصول نیز از نیمه دوم فروردین 91 آغاز و تا اواخر خردادماه ادامه دارد.


نظر شما