به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید حاجی زاده بیان داشت: با حضور نمایندگان فرمانداری، بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، دامپزشکی، نیروی انتظامی و سد معبر شهرداری 25 دستفروش محوطه بازار ماهی فروشان جمع آوری شد.
حاجی زاده با اشاره به اجرای این طرح اظهارداشت: نداشتن شرایط مناسب نگهداری بهداشتی آبزیان در محل فروش از دلایل جمع آوری دستفروشان است.
حاجی زاده با توصیه به رعایت قوانین بهداشتی در هنگام خرید آبزیان یادآور شد: شهروندان از دستفروشانی که در معابر و خیابان ها مبادرت به عرضه آبزیان می کنند خریداری نکنند.
وی هشدار داد: محصولات دریایی باید با شرایط خاص نگهداری شود و عرضه هرگونه محصول دریایی توسط دستفروشان غیرقانونی است.
رستورانهای متخلف تعطیل شدند
مدیرگروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی یک واحد آشپزخانه و سه واحد رستوران در بندرعباس به دلیل تخلف بهداشتی تعطیل شد.
نواب رازمند با اشاره به شروع شدن فصل گرما در استان هرمزگان اظهار کرد: با شروع شدن فصل گرما و تابستان در استان نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بیشتر می شود.
رازمند با بیان اینکه در طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی با متخلفین بهداشتی به شدت برخورد می شود، گفت: همه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ملزم به رعایت قوانین بهداشتی هستند و در صورت مشاهده تخلف توسط کارشناسان بهداشت محیط با متخلف برخورد می شود.


نظر شما