به گزارش خبرنگار مهر، طی هفته گذشته و پس از اعتراض برخی شهروندان یاسوجی به کیفیت نان، مشخص شد که آرد کپک زده در نانوایی ها توزیع شده و برخی نانوایی ها نیز اقدام به پخت این آرد کرده اند.
با این حال این آرد با دستور قضایی سریعا از سطح بازار و نانوایی ها جمع آوری و انبار این کارخانه نیز پلمپ شد.
جمع آوری آردهای مشکل دار/ برخورد قاطع با متخلفین
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: کارخانه آرد یاسوج اقدام به تولید آردی کرده بود که از نظر کارشناسان مشکل داشت.
داریوش دیودیده افزود: براین اساس از توزیع این آرد جلوگیری و 400گونی از این آرد نیز در سطح نانوایی ها جمع آوری شد.

وی بیان کرد: هم اکنون پرونده ای در این زمینه تشکیل شده و تیمی از سوی مراجع قضایی این موضوع را بررسی می کنند.
دیویده عنوان کرد: کارشناسان استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی و پژوهشگاه غله با محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت در حال بررسی موضوع هستند و نتیجه آن را به مراجع قضایی اعلام خواهند کرد.
آرد موجود در بازار سالم است
وی تاکید کرد: به طور قطع با افراد خاطی که سهوا و یا عمدا اقدام به این کار کرده اند، برخورد قانونی خواهد شد.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان بیان داشت: هم اکنون بخشی از انبارهای این کارخانه پلمپ شده اما تصمیم نهایی و رای قطعی صادر نشده است.

وی همچنین از جمع آوری آرد توزیع شده خبرداد و گفت: هم اکنون آرد موجود در بازار آرد سالمی است و شهروندان نگرانی در این خصوص نداشته باشند.
مشکلات خط تولید کارخانه آرد رفع شود
همچنین مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: کارخانه آرد می بایست 24 ساعت قبل از اینکه گندم ها را به آرد تبدیل می نمود آنها را " نم " می داد که این کار 48 ساعت قبل از تولید انجام گرفته بود.
امید جهان نژادیان افزود: کارخانه آرد و نشاسته و گلوگز یاسوج دارای خط فرسوده تولید و اطلاعات ناکافی پرسنل بوده که به همین دلایل مشکلاتی در زمینه تولید آرد ایجاد شده است.

وی بیان کرد: شرکت غله استان هم اکنون از تحویل دادن گندم به کارخانه آرد و نشاسته و گلوگز یاسوج خودداری می کند و تا زمانی که دستور قضایی صادر نشود امکان تحویل دادن آرد به این کارخانه وجود ندارد.
در حالی این آرد کپک دار از سوی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج تولید و توزیع می شود که این کارخانه حدود هفت سال تعطیل بوده و طی چهار ماه گذشته راه اندازی شده است.
به نظر می رسد باید نظارت های بیشتری از سوی متولیان بر همه تولیدکنندگان موادغذایی در استان به خصوص در این ماه صورت گیرد تا سلامت شهروندان قربانی برخی سودجوییها و سهل انگاریها نشود.


نظر شما