به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دامپزشکی استان مرکزی، سیروس سلمان نژاد اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و افزایش دما و احتمال شیوع آلودگی های ناشی از فساد انواع فرآورده های خام دامی و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، طرح ویژه ایام رمضان از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۷ خرداد توسط ۵۱ اکیپ ثابت و سیار کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی از دو هزار و ۲۰۴ واحد تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی درسطح استان مرکزی اجرا شد.
وی افزود: درراستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید(مرغ و ماهی)، شیر، تخم مرغ، عسل و ... از تعداد ۵ هزار و ۲۹۶ مورد بازدید و ۱۲۳ مورد نمونه برداری جهت تعیین سلامت فرآورده مقدار ۹ هزار و ۱۰۴ کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به تعداد ۲۴ مورد برخورد با خودروهای عرضه کننده غیر مجاز فرآورده های خام دامی اشاره و تصریح کرد: در همین راستا تعداد ۲۲ نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی و دو واحد تعطیل شده که احکام صادره شامل ضبط و امحاء کالا و تعطیلی واحد می باشد.
سلمان نژاد در ادامه گفت: به منظور اجرای بهینه طرح، دستگاه های ذیربط از جمله فرمانداری، مرکز بهداشت، دادگستری، تعزیرات حکومتی، شهرداریها و سایر ادارات مرتبط همکاری لازم را با شبکه های دامپزشکی شهرستان ها به عمل آوردند.


نظر شما