۲۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶

طبخ روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برای زائران ایرانی مدینه منوره

طبخ روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برای زائران ایرانی مدینه منوره

مدیرکل تغذیه وتدارکات حج، عمره وعتبات از طبخ روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برا زائران ایرانی در مدینه منوره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهران فرشید، گفت: به طور متوسط در هر وعده نهار و شام ۱۰ هزار وعده غذا بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته متناسب با ذایقه و شرایط زائران پخت می‌شود.

وی در خصوص برنامه تغذیه زائران در حج افزود: در دو آشپزخانه زین در شمال شرق و آشپزخانه دخیل در جنوب غربی مدینه امسال خطوط برنج، خورش، کباب، سوپ و آماده سازی برای پخت غذای زائران ایرانی فعال شده اند و در کنار آن سردخانه و انبار نگهداری اقلام مورد نیاز و توزیع نیز پیش بینی شده است.

فرشید با تاکید براینکه اولویت فعالیت‌ها طبخ غذای با کیفیت، سالم و بهداشتی است، افزود: در هر آشپزخانه ۲۷ نیروی مجرب ایرانی مسئولیت پخت و توزیع غذا را بعهده دارند.

وی با بیان اینکه نیروهای فعال در این مراکز از میان افراد مجرب انتخاب شده اند، اظهار کرد: این افراد امسال از بین حدود ۸۰۰ متقاضی که شرایط عمومی را داشتند و در مصاحبه پذیرش و دوره آموزشی را طی کردند انتخاب و اعزام شدند.

به گفته فرشید، مالکان این آشپزخانه‌ها به سفارش سازمان حج و زیارت بهترین تجهیزات روز را خریداری و نصب کرده اند که موجب ارتقا کیفیت و بهبود فرآیند طبخ غذا شده است.

وی با اشاره به اینکه تنوع غذایی بر اساس گزارش‌ها و ارزیابی‌های کارشناسی شرایط سال قبل و نظرسنجی‌هایی که هر سال انجام می‌شود تدوین و در برنامه غذایی زائران گنجانده شده است، ادامه داد: علاوه بر پخت غذای رژیمی، صبحانه گرم نیزدر این برنامه پیش بینی شده که در هفته سه بار پخت و توزیع می‌شود.

وی عنوان کرد: نیروهای دو آشپزخانه زین و دخیل معمولاً از ساعت ۳ بامداد تا ۵ بعدازظهر درگیر پخت و توزیع غذا می‌شوند و در عین حال، روند فعالیت در این دو آشپزخانه بسیار منظم و روان است.

فرشید گفت: روزانه ۲۰ دستگاه خودرو حمل غذا که در هرکدام ۱۲ هیتر برقی قرار گرفته و در هر هیتر نیز غذای حدود ۵۰۰ نفر نگهداری می‌شود غذای آماده شده در آشپزخانه‌ها را به بیش از ۲۰ هتل محل استقرار زائران ایرانی و کارگزاران حج در مدینه، منتقل می‌کنند.

وی افزود: توزیع غذای ظهر از ساعت ده صبح و توزیع غذای شب از ساعت ۵ بعداز ظهر با رعایت شرایط بهداشتی انجام می‌شود.

وی در مجموع کل نیروهای گروه آشپزی اعزامی به عربستان را بیش از ۳۲۰ نفر ذکر کرد و گفت: بیش از ۲۶۰ نفر از آنها در دو آشپزخانه ابوجدایل و الافندیه در مکه مستقر می‌شوند که به ترتیب حداکثر ۷۰ هزار و ۲۰ هزار پرس غذا در هر وعده پخت می‌کنند.

کد خبر 4670310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha