۱۳ آبان ۱۴۰۴، ۲۰:۱۳

ظرفیت و کیفیت کارگاه‌های کنجدی هرنگ بستک بررسی شد

ظرفیت و کیفیت کارگاه‌های کنجدی هرنگ بستک بررسی شد

بندرعباس - فرماندار بستک و مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان از دو کارگاه تولید فرآورده‌های کنجدی در هرنگ بازدید و ظرفیت‌ها و چالش‌های این واحدها مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جلالی فرماندار شهرستان بستک به همراه سعدالله رحمانی مدیر جهاد کشاورزی از کارگاه‌های طلایی و ناب هرنگ در منطقه هرنگ بازدید کرد و روند تولید، ظرفیت‌ها و مشکلات این واحدهای فعال بررسی شد.

جلالی با تأکید بر اهمیت واحدهای تولیدی محلی، گفت: وجود چنین کارگاه‌هایی نشان‌دهنده توان بالای منطقه در حوزه صنایع غذایی و فرآوری محصولات کشاورزی است و دستگاه‌های اجرایی باید با حمایت و تأمین زیرساخت‌ها به تداوم و توسعه فعالیت این واحدها کمک کنند.

رحمانی نیز با اشاره به تولید انواع فرآورده‌های کنجدی از جمله ارده و حلوا، افزود: کیفیت بالای محصولات این کارگاه‌ها موجب شده تا در بازار مصرف جایگاه مناسبی داشته باشند و به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم برای ۹۲ نفر ایجاد اشتغال کنند.

این بازدیدها نشان‌دهنده توجه مسئولان به ظرفیت‌های تولیدی شهرستان و تلاش برای رونق تولید و اشتغال در منطقه است.

کد خبر 6645522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha