۲۵ آبان ۱۴۰۴، ۱۵:۵۸

بیش از ۲۱ هزار تن گوشت سفید در استان هرمزگان تولید شد

بیش از ۲۱ هزار تن گوشت سفید در استان هرمزگان تولید شد

بندرعباس-معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولید بیش از ۲۳ هزار تن انواع گوشت و ۱۰ هزار تن شیر در نیمه اول سال جاری در هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قریشی در گزارشی از عملکرد شش ماهه نخست سال اظهار کرد: در این مدت، استان هرمزگان موفق به تولید ۲۲۰۰ تن گوشت قرمز، ۱۰ هزار تن شیر خام، ۲۱ هزار تن گوشت سفید و ۱۳۶ تن عسل شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار این بخش، از صدور مجوزهای متعددی در حوزه دام و طیور خبر داد و افزود: برای پرواربندی گوساله ۲ مجوز بهره‌برداری با ظرفیت ۱۰۰ رأس، برای پرورش بز داشتی ۱ مجوز بهره‌برداری و ۵ مجوز تأسیس با ظرفیت ۱۱۶۸ رأس و برای پرورش گاو شیری نیز ۱ مجوز بهره‌برداری با ظرفیت ۹۱ رأس صادر شده است.

وی همچنین از صدور ۳ مجوز تأسیس برای پرواربندی بره با ظرفیت ۱۹۰۰ رأس و ۸ مجوز تأسیس برای مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۲۰ هزار قطعه خبر داد و گفت: در بخش زنبورداری نیز ۲۰ مجوز بهره‌برداری با ظرفیت ۶۵۰ کلنی صادر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی استان به اجرای طرح‌های تخصصی در حوزه اصلاح نژاد نیز اشاره کرد و عنوان کرد: در این راستا، عملیات اصلاح نژاد دام سنگین از طریق تلقیح مصنوعی ۲۱۰ رأس گاو و همچنین عملیات هورمون تراپی ۱۰۰ رأس بز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز واحدهای دامپروری به ابزارهای نوین از جمله خرید شیردوش و ردیاب شتر نیز در دستور کار قرار داشته که در راستای افزایش بهره‌وری و کیفیت تولیدات دامی استان اجرایی شده است.

قریشی گفت: این اقدامات نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی، افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هرمزگان ایفا خواهد کرد.

کد خبر 6658034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha