۲۱ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۳۵

سالانه یک میلیون تن سبزى و صیفى در هرمزگان تولید مى شود

سالانه یک میلیون تن سبزى و صیفى در هرمزگان تولید مى شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استان هرمزگان با دارا بودن 50 هزار هکتار اراضى زیرکشت سبزى و صیفى داراى رتبه چهارم کشور از نظر تولید این محصولات است و سالانه بیش از یک میلیون تن سبزی و صیفی در این استان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، سید نصیر سید محمدی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: تولید سبزى و صیفى در فصل زمستان از قابلیتهاى مهم کشاورزى این استان است که سالانه حدود یک میلیون تن انواع محصول سبزى و صیفى شامل گوجه فرنگى، پیاز، خیارسبز، بادمجان، هندوانه، فلفل و سیب زمینى در هرمزگان تولید می شود.

وی ادامه داد: در فصل زمستان و در شرایطى که در اکثر نقاط کشور سرما و یخبندان وجود دارد، استان هرمزگان قابلیت تولید محصولات سبزى و صیفى خارج از فصل را دارست و این قابلیت مهم است که با توجه به محدودیت منابع آبى و خشکسالى هاى اخیر به عنوان مهمترین مشکل کشاورزى این استان باید طرحهاى توسعه کشت هاى گلخانه اى و استفاده از سیستم هاى آبیارى نوین با سرعت بیشترى اجرا شود.

سید محمدی افزود: بیشترین سطح زیر کـشـت سـبـزى و صـیـفـى استان به شهرستان بندرعباس اختصاص دارد و امسال در سطح 15هـزار هـکـتـار گـوجه فرنگى کشت شده و هم اکـنـون نیز محصول گوجه این منطقه در حال بـرداشـت است و پـیـش بـیـنى مى شود 300 هزار تن محصول گوجه فرنگی در این مدت تولید شود.

مدیرکل جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان کرد: کشت پیاز نیز از دیگر کشت هاى پاییزه در استان هرمزگان است که از اول آبان ماه کشت این محصول آغاز گردیده و در سطح 11هزار هکتار و به طور عمده در شهرستانهاى بندرعباس، میناب و رودان انجام شده و پیش بینى مى شود امسال نیز بیش از 200 هزار تن از این محصول به بازار عرضه شود.

کد خبر 813703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha