به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، سید نصیر سید محمدی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: تولید سبزى و صیفى در فصل زمستان از قابلیتهاى مهم کشاورزى این استان است که سالانه حدود یک میلیون تن انواع محصول سبزى و صیفى شامل گوجه فرنگى، پیاز، خیارسبز، بادمجان، هندوانه، فلفل و سیب زمینى در هرمزگان تولید می شود.
وی ادامه داد: در فصل زمستان و در شرایطى که در اکثر نقاط کشور سرما و یخبندان وجود دارد، استان هرمزگان قابلیت تولید محصولات سبزى و صیفى خارج از فصل را دارست و این قابلیت مهم است که با توجه به محدودیت منابع آبى و خشکسالى هاى اخیر به عنوان مهمترین مشکل کشاورزى این استان باید طرحهاى توسعه کشت هاى گلخانه اى و استفاده از سیستم هاى آبیارى نوین با سرعت بیشترى اجرا شود.
سید محمدی افزود: بیشترین سطح زیر کـشـت سـبـزى و صـیـفـى استان به شهرستان بندرعباس اختصاص دارد و امسال در سطح 15هـزار هـکـتـار گـوجه فرنگى کشت شده و هم اکـنـون نیز محصول گوجه این منطقه در حال بـرداشـت است و پـیـش بـیـنى مى شود 300 هزار تن محصول گوجه فرنگی در این مدت تولید شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان کرد: کشت پیاز نیز از دیگر کشت هاى پاییزه در استان هرمزگان است که از اول آبان ماه کشت این محصول آغاز گردیده و در سطح 11هزار هکتار و به طور عمده در شهرستانهاى بندرعباس، میناب و رودان انجام شده و پیش بینى مى شود امسال نیز بیش از 200 هزار تن از این محصول به بازار عرضه شود.


نظر شما