جمعی از خبرنگاران با حضور در کشتارگاه طیور زنجان، از نزدیک در جریان روند بهداشتی و صنعتی کشتار و بسته‌بندی انواع طیور از جمله مرغ، بوقلمون و بلدرچین قرار گرفتند؛ فرایندی که از لحظه ورود پرنده تا عرضه محصول نهایی به بازار را دربر می‌گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha