۷ آبان ۱۴۰۴، ۱۳:۰۷

گنجی فرد: تغذیه سالم شاخص کلیدی توسعه پایدار است

گنجی فرد: تغذیه سالم شاخص کلیدی توسعه پایدار است

بیرجند- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تغذیه سالم را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه پایدار دانست و گفت: همکاری بین‌بخشی برای ارتقای سلامت جامعه امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود گنجی‌فرد صبح چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان صنعت غذا بر اهمیت سلامت غذایی و نقش آن در توسعه پایدار جامعه تأکید کرد و افزود: سلامت غذایی یک چرخه کامل از تولید تا مصرف را شامل می‌شود که نیازمند همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های تولید، صنعت، واردات، نظارت و پژوهش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مشکلات مرتبط با سوءتغذیه، چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور و استان اشاره و بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

وی اظهار کرد: بهره‌گیری از پژوهش و نوآوری، شفافیت و صداقت در اقدامات مرتبط با سلامت غذایی از عوامل مهم دستیابی به اهداف شعار سال ۲۰۲۵ یعنی «تغذیه سالم و پایدار» است.

گفتنی است؛ این گردهمایی با هدف بررسی راهکارهای ارتقای سلامت غذایی، ترویج تغذیه سالم و تجلیل از فعالان حوزه غذا در استان خراسان جنوبی برگزار شد و بر اهمیت هم‌افزایی بین بخشی برای تحقق اهداف توسعه پایدار در سلامت غذایی تأکید داشت.

کد خبر 6638385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha